En liten oppdatering

Hei igjen kjære trofaste lesere. 

Jeg må erlig inrømme at jeg blir like imponert hvær gang jeg logger meg inn på bloggen min og ser at det ikke går en dag uten at noen klarer å ville seg inn her for å se om det er noe nytt som er kommet. Dette facinerer meg siden siste inlegg ble skrevet for over 6 måneder siden. 

Men nå er jeg gjerne en slik person som bare plutselig bestemmer meg for å gi lyd. Som nå for eksempel. Jeg fikk bare veldig lyst til å snakke med dere der ute, bare for å vise dere at jeg faktisk er her. Så til deg som har vert her før, velkommen tilbake. Og om du er ny, velkommen skal du være. 

 

En av grunnene til at det ikke har blitt noe blogging på meg er nok at timene ikke har vært på min side. Jeg startet i høst opp en nettbutikk i tilleg til at jeg var forhandler av casa interiør. I januar bestemte jeg meg derimot for å la min kariære innen homepartys få ligge for en stund, og sa opp som casa interiørkonsulent. Dette var rett og slett et valg jeg måtte ta. Det var ikke nok timer i døgnet som sagt, og noe måtte gå. Jeg har derimot fortsatt driften av nettbutikken min Himmelsk Interiør. Det er for tiden bare en nettside som viser vareutvalget jeg har, for jeg har bestemt meg for å prøve å selge mer lokalt, og bruke mindre penger på frakt. Så får vi se hvordan det går. Spennende er det uansett.

Med våren kommer blomster, og til blomster må man ha vaser. Jeg selger både til inne og utebruk. 

I tillegg har jeg jobbet som postansvarlig på Coop Mega Ulsteinvik siden mai i fjor. Dette var ett vikariat som tok slutt 31.februar i år, og jeg trivdes veldig godt i vikaiatet, men det er også veldig greit å være "bare vanlig ansatt" for en periode nå kjenner jeg. Det gir mer energi til mitt eget firma, og mer tid til meg selv og mannen min. 

Men nå tenker jeg å ta kvelden for i dag. Det var fint å blogge litt igjen. Hvem vet, kanskje jeg kommer til å slenge ut noen flere inlegg i nær fremtid? ...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

23, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits