Reiselogg

Kjære dere... Jeg har erfart en ting i dag (05.05.14). Ja jeg har blitt en erfaring rikere. I dag var erfaringen ikke en god erfaring, men en erfaring er bra å ha uansett!

Jeg og min mann reiste til England i dag. Vi skulle lande på Heathrow, for så å kjøpe interrail billetter og reise videre opp til Scotland. Her hadde vi booket oss inn på Cityroomz hotel i Edinburgh. Vi skulle se på Edinburgh castle, vandre gatene i byen og ha en dagsutflukt over den høyt elskede Harry Potter-broen...

Skulle vi....

Vi landet på Heathrow, tok ekspressen inn til sentrum, og ble overlykkelige over at tube streiken først begynte sent på kveld den 5.mai. Problemene begynte først når vi skulle finne ut hvor vi kunne kjøpe interrail-bilettene. Vi lette en liten evighet, da ingen så ut til å vite noe om dette merkelige fenomenet. Og når vi da endelig jublet over å finne skranken får vi beskjeden. Vi får desverre ikke kjøpe interrailbillett for UK... Vi kan gjerne få for resten av Europa, men ikke UK...

Så... Da begynte telefonsamtalene. Jeg ringte mamma, som man alltid gjør når man har trøbbel! Mammaer vet alltid allting! Hun snakket med pappa, som snakket med NSB, so sa i korte trekk at det var bulls**t og at vi skulle kunne kjøpe interrailbilletter. Eneste problem? Vi hadde allerede ringt hotels.com og avbestillt hotellet i Edinburgh. Så... Vi var altså på kings cross stasjon, uten togbilletter, og uten hotell for de neste tre nettene... Gode råd virket dyre. Det eneste vi viste var at vi måtte UT av London før tub streiken begynte!!

Derfor kastet vi oss med første tog til Bournemouth! Vi hadde hotell fra 08.05.14 der, og håpte bare vi fikk utvide oppholdet uten for høy kostnad. Det fikk vi heldigvis! Dagen var fortsatt lang, men takket være en kjempehyggelig dame på toget, hyggelige personer i hotels.com, en fantastisk dame i resepsjonen på Royal Bath Hotel i Bournemouth var dagen reddet! Til tross for at hotellet var ganske slitt, at vi ikke var i Edinburgh og at Crub hadde slått igjen døra for siste gang kunne altså ting vert værre!

Vi avsluttet dagen med en tur på promenaden i Bournemouth, "Brick Mansion" på vip kino, og en fantastisk pizza på Prezzo! Men da var vi helt game over! Vi hadde taklet dagen på 1 time med søvn!! Noe som er imponerende i seg selv... Jeg sov ganske mye på flyet, kanskje to timer, men likevel var vi begge veldig klar for å soooove!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits