Warner Brothers Studio Tour - The making of Harry Potter

I går var på mange måter en av de beste dagene i mitt liv. Jeg føler meg som en komplett nerd når jeg innrømmer det, men slik er det altså!

Som overskriften tilsier, jeg var på Warner Brothers studio tour litt utenfor London. Dette er noe jeg har hatt lyst til siden jeg fant ut at det var noe så fantastisk åpent for publikum. Men egentlig lenger også. For som ekte Harry Potter fan så har jeg drømt om å gå på Galtvort så lenge jeg kan huske. Helt siden jeg som liten jente åpnet den første Harry Potter boken...

Jeg vil ikke dele alt for mye av det du får oppleve på den guidede turen, men en ting er sikkert, du kommer til å elske det! Om du helt og holdent tror på alt du har sett bør du holde deg unna. Du finner ut av filmtriks av ymse slag og du får garantert en trang til å bli ca 1-2 cm høy, jeg lover deg det!

Her er en liten sniktitt på Warner Brothers studio tour:

Men det jeg satte mest pris på var såklart å se galtvort med egne øyne?? Da brast jeg ut i hulkegråt.... Det var ingenting jeg kunne gjort for å hindre det. Det var bare en så stor drøm som gikk i oppfyllelse, og der er det, så nærme at jeg kunne tatt på bakken rundt... Eneste problemet er at den er en modell... Derfor vil du krympe, jeg lover! Men det er en imponerende borg til tross for sin "lille" størelse.

Det som overasket meg nest mest av alt på hele dagen var kunstverkene. Jeg kommer nok til å spare noen tusenlapper ekstra til jeg evt kommer tilbake dit! De har utstillt fantastiske kunstverk som ble brukt for å skape den rette stemningen, uttrykkene osv i filmene. Dette er ting du trolig aldri har sett før, og det imponerte meg så til de grader! Du kan kjøpe en kopi (alt er digitalt) som er "signef limited edition". Prislappen ligger rundt en 1,5-4 tusen, varierende på størrelse osv.

Du kan også gå gal i shoppen... Jeg tror nok den tjener godt for å si det mildt! Men uansett, det er kanskje en once in a lifetime opplevelse! Og hvem har vel ikke drømt om å ha sin egen timeturner, trollmanssjakkbrett, kappe, slips, fluffy... De har det meste. Men den ene tingen jeg jakter på finnest tydeligvis ikke.

Helt siden første gang jeg rørte ved en Harry Potter bok har jeg drømt om å eie en slik bok! Eller rettere sagt, 7 slike bøker. De var i svart lær, med gullskrift på utsiden. Dette var en samleboks vi hadde på barneskolen. Den inneholdt bare de fire første bøkene, da de var de som hadde blitt utgitt, men jeg har alltid hatt lyst på en slik med alle bøkene i. Det er tydeligvis umulig. Det nærmeste man kommer er nok de nyeste utgivelsene med huspynt på.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits