Den positive smerten

Joda, den finnes. Etter trening for eksempel. Son som nå. Jeg kjenner ikke så mye smerte nå, bare nummenhet og glede. Men jeg skal love deg at de siste 20 minuttene av bodypump timen i dag; SMERTE!

http://lifethroughfitness.files.wordpress.com/2013/03/no-pain-no-gain.jpg

Men man må bare finne seg ett mantra i hode, mitt så trolig omtrent slik ut:

http://bajiroo.com/wp-content/uploads/2012/12/funny-images-fat-women-people-world.jpg

NOT GOING TO HAPPEN!!

http://static.wetpaint.me/gossip/ROOT/photos/460_340/blake-prep.jpg

Aaah, son ja...

 

Så, da er det liksom verdt litt smerter da. Og så hadde jeg denne nydeligheten i hode hele tiden også:

http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/114404-1590_5?$nelly_392x523$&cropN=0.02,0,0.955,1

 

Men alt i alt så har jeg hatt en veldig hektisk, men fantastisk dag. Jeg kom hjem først nå for en liten halvtime siden, og var ute av døra ca 08.15 i dag tidlig.

Dagen har gått med til 8 timers vakt fra 10-18, middag i ulsteinvik, 60 minutter Zumba og 60 minutter bodypump. Når vi kom hjem gikk vi også en gåtur inn til barneskolen og tilbake. Alt i alt en bra aktiv dag for meg i dag. Alt dette samlet ser omtrent slik ut:Men nå hopper jeg i dysjen, for så å velte meg i senge, og krysse alle fingrer og tær og håpe på at jeg ikke er heeeelt ødelagt av gangsperre i morgen. Jeg skal jo tross alt på styrketrenings time med personlig veiledning klokke 11.30, og før det skal jeg på cafe-date med Benjamin. Wish me luck!

Og husk: Du er den eneste som står i vegen for deg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits