Flott start på dagen

Herlig dag søndag... Jeg må helt erlig si at jeg har ikke hart en så god natt på evugheter. Jeg sov som en stein nesten hele natten. Bare se selv.

Det er virkelig kjempebra! Jeg hadde gått opp 200g til i dag, men jeg har nok bare bygd litt muskler. Hele kroppen skriker i protest bare jeg blar om i boka jeg leser for øyeblikket. Egentlig ganske komisk hele greia. Bodypump fungerer veldig bra med andre ord.

Ellers så tenkte jeg å dele frokosten min med dere: omelett med kylling

Det slår meg at det egentlig ser ut som pizza, men det er altså omelett. En veldig lett omelett. Det jeg brukte i dag var:
- 3 egg
- 1 liten vårløk
- 1 neve med kyllingkjøtt (ferdig tilberedet, salatkjøtt)
- 1/2 tomat

Enklere blir det ikke. Jeg hadde alt untatt eggene i en varm stekepanne med litt smørr. Bare varmet det forsiktig opp. Deretter knuste jeg eggene rett i panna og spredde utover eggeplommen uten å ødelegge det nederste laget.

Etter det er det bare å vente. Husk: lav varme lenge. Jeg bruker 3-4 av 6 på min ovn. Når eggene er gjennomstekte kan du enten strø litt ost, krydder eller mer kylling over før du bretter omeletten til en halvsirkel.

For øyets skyld kan du ha litt mer kylling/ost/løk eller hva det skulle være på toppen. God frokost!

Og husk: du kan ha så godt som alt i en omelett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits