Helg med god samvittighet

Da dere, er det helg!

http://ed_wp-content_v2.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/05/schmidt-weekend.gif

Strengt tatt har jeg hatt helg i snart to dager, men likevel så føler jeg at det er skikkelig helg først nå. Hvorfor? Fordi jeg har hatt en ganske full timeplan helt frem til i dag klokka 12. Da sluttet nemlig timen med bodypump.

http://chicagoathleticclubs.com/wp-content/uploads/2012/03/bodypump-2-e1378745725756.gif

Om du liker å trene styrke er det en god time. Men kjennte at det ble litt feil for meg egentlig, men tror nok jeg kommer til å gå igjen om det passer seg slik. Det er ikke en favorittime, men tror nok den funker BRA. Hele meg brant og svei da jeg gikk ut fra time så det er jo en bra ting.

Ellers så har jeg ikke gjort så veldig mye i dag. Jeg har handla morsdagsgave til min mor, kjøpt kyllinger på salg på spar. Jupp, ikke kylling, men kyllingER! Jeg rensker de helgrilla kyllingene og lagrer dem i kjøleskapet. Billig salatkjøtt med tanke på at en kylling kostet ca 34,-. Og meget sunnt. Så spiste litt av kyllingen før jeg gjorde resten om til salatmatereale.

Så nå er det ett faktum, jeg kom meg gjennom uka, og fulgte timeplanen min til pungt og prikke (sett bort ifra torsdagen der vakten min ble forandret). Jeg har gjennomført 5 treningsøkter på 7 dager, og føler meg kjempebra.

Siden jeg har begynt å dele sanger, så tenkte jeg at jeg skulle dele denne her låta med dere. Det er en sang som er ganske tidlig i Sh'bam timen, men den er en av de der jeg får mest svie i armene. Men den er herlig da! Og så brukte de den også i Bodypump timen i dag. Så jeg synger på den hele tiden... Fastgrodd på hjerna.

 

Så for å gjøre det lett for meg så har jeg fortsatt å lage timeplan til meg. Det inkluderer både trening, jobb og annet jeg skal i løpet av uka. Den kommende uka ser nå ca slik ut:


Blir en fantastisk uke! Får kanskje endelig prøve meg på Functional Moves! Om ikke noen vil ha casa parti da. Time will show.

Og så er jeg så heldig å få Rak Marie hjem igjen til helga! Happyface! Søte lille blir straks 23 år.... Jeg fatter ikke at vi begynner å nærme oss midten av 20åra. Nei fysj... Jaja. Bedre enn alternativet er det jo uansett. Så på forhånd:

http://en.clipart-fr.com/data/gif/Birthday/animated_gif_clipart_birthday_124.gif

(Ja jeg skal lage middag og noe søtt etterpå. Tror ikke jeg baker inn en mann, men hadde vært dritkult! Får vel bli på utdrikkningslaget det da) *Note to self

 

Dette er henne foresten. Merk deg navnet uansett!

Jeg tenkte jeg skulle vise dere litt hva jeg spiser osv. Men ikke i kveld. I kveld skal jeg bare slappe av og nyte kvelden. Så vi får ta det igjen.
Skriv gjerne en kommentar på om du er interessert i en oppskrift eller to her inne.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits