Fremgang til å hoppe i taket av

Etter noen uker med trening har jeg begynt å merke det. Både rent fysisk, og på vekta. Jeg har også merket at jeg er stort sett lettere til sinns, men jeg merker også at låra mine svir bare jeg hører denne sangen:

 

Om du ikke skjønner hva jeg mener vil jeg anbefale deg å ta en Sh'bam time med Wibekke på aktiv trening i Ulsteinvik. Hun er for øvrig en fantastisk motiverende instruktør, og jeg blir alltid lykkelig av å trene hennes timer. Til tross for at beina nesten faller av under sangen over.

Men tilbake til det jeg egentlig ville fortelle dere i dag:
Da jeg gikk på vekta i dagtidlig var det ett fantastisk tall som lyste opp mot meg. Jeg har ikke vært så lett som jeg er nå siden jeg hadde slankekrig med meg selv på folkehøgskolen, og for meg sier det litt. Jeg mangler fortsatt endel kilo, men til de av dere som leste innlegget mitt for litt tilbake siden om hvordan jeg begynte oppryddingen av livet mitt så husker dere sikkert at jeg hadde 40 kilo som måtte bort på mitt aller værste. I dag tidlig var jeg nede på bare 27.3kg (som må bort såklart!). Det vil si det samme som at jeg har gått ned nesten 13 kilo. Og jeg kunne ikke vært stoltere. Det er fortsatt en lang veg og gå, men jeg er på veg, og det er bedre at ting tar den tiden det trenger å ta, enn at jeg skal sprekke på vegen og gå tilbake til mitt gamle jeg. Hun jenta som bodde i Bergen og stappa i seg McDonalds og Dolly mat er borte, og jeg har ikke planer om å hente henne tilbake.

Jeg går desverre glipp av treningstimen med Functional moves i dag siden jeg hadde senvakt på jobben i steden for tidligvakt, men jeg får springe litt ekstra på jobb, og gå litt lenger kveldstur i kvel enn vanlig.

Kos dere med en annen Sh'bam låt, og så skal jeg fikse meg litt før bussen kommer.

 

Én kommentar

Rak Marie

06.02.2014 kl.13:57

Wow, Liv-Randi!! Jippi! Ej e so glad på dine vegne! Stolt! :D <3

Helene

06.02.2014 kl.14:20

Fantastisk bra innsats Liv Randi, e kjempestolt av deg og glede meg te å høyra fortsettelsen :)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits