For å få kjøkken må man kaste kjøkken

Det er vel på sin plass med en liten oppdatering til dere få, men faste, lesere her inne. I det siste har det meste av livet mitt gått til jobben, trening og huset. I den rekkefølgen. På jobben er heldigvis alt tilbake til "standard" nå som julen er godt over, og selv om jeg trivdest godt i førjulen er det godt å få litt "rolig hverdag" igjen.

Her hjemme har det derimot begynt å skje ting igjen. Endelig! Vi har signert kontrakt på kjøkkenet vårt, og dere skal få se bilde så raskt som mulig etter det er montert i mars engang. Det eneste som er litt tungvindt med å bytte kjøkken er jo at en må ta ut det gamle. Nå har jeg og mamma tatt en kveld og rydda ut det meste av det som var inne i kjøkkeninnredningen, men jeg tok siste rest i dag. Så nå er det egentlig bare å demontere hele greia og få den ut. Det skal bli litt deilig også da. Nå er det en trang og mørk innredning, og den skal bli herskaplig og hvit når den er ferdig. Blir deilig.

På treningsfronten har jeg også begynt å se resultater. Eksempelvis kan jeg nå jogge i mer enn 2 minutter sammenhengende (fra jeg begynner). Men jeg har ikke prøvd med musikk ennå, så det vil sikkert hjelpe meg til å holde tempoet oppe enda lenger enn det jeg har klart til nå. Kanskje jeg til og med kan klare målet på 2km på 12.59 minutter med musikk... Sist jeg skrev om det her så hadde jeg klart 1.655km. Sist jeg prøvde (rett før helga) klarte jeg 1.839km.

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20131101212248/horadeaventura/es/images/8/8e/49772-Rick-grimes-yeah-gif-VGBz.gif

Så slik er det altså. Det hjelper å trene litt. Så denne uka har jeg bestemt meg for å virkelig trene.

I går var jeg på en 60min time med Zumba. Det er egentlig ikke helt min greie, men med rett instruktør er det faktisk veldig morro!

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSJFEcp2SlgrZHHohMVFuYkhNbMLBQnfemHp0NQVG1owy-UGv8M

I dag skal jeg derimot på noe av det morsomste jeg vet, nemmelig Sh'bam. Det er egentlig det samme som zumba, bare at det er med mer moderne popmusikk i steden for å være latininspirert. Dette gir meg mer energi og jeg yter derfor bedre. Dette er en 75minutters økt, så det kommer til å bli kryping ut til bilen for å komme seg hjem etter det kan du si. Men det er verdt det!

 

Ellers har jeg tenkt å komme meg avgårde på desse fellestimene resten av uka:

Yoga (Onsdag 10.30, 60 min)
Functional Moves (Torsdag 18.00, 60 min. Første gang), Eller Bodystep (Torsdag 19.00, 60 min. Første gang)
Zumba (Fredag 18.00, 60 min)
Bodypump (Lørdag 11.00, 60 min. Første gang)

Om noen har erfaring med Functional Moves, Bodystep eller Bodypump tar jeg gjerne imot erfaringer.

 

Men nå må jeg løpe. Mamma har laget pannekaker, og så er det avgårde for å trene.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits