Yoga

I dag tidlig våknet jeg av at min kjære Fitbit vibrerte på hånden. Det er en veldig grei måte å våkne på, for man får ikke den der sjokklyden og i det hele. Etter en rask frokost med Go`Morgen yoghurt bar det til treningssenteret. Dagens program: Yoga.

http://www.lofotenyogastudio.no/uploads/1/0/5/0/10508443/5913777_orig.jpg
Dette er ett av "programmene" som er mest brukt, og lettest å lære, i yoga. Veldig ok å gjøre i egen stue.

Etter nesten 60 minutter med yoga var jeg egentlig ikke sliten, men jeg kjente at 70 minutter til med yoga (her på ikke nybegynnerstadie) ble litt vel ambisiøst. Derfor tok jeg turen ut i treningssenterets styrkerom. Her jogget/gikk jeg først i 12.59 minutter. (For å skjekke min kondis opp mot min manns kondis). Vi var faktisk ganske like. På gitt tidspungt klarte vi begge å forflytte oss 1.655 km. Er egentlig ganske fornøyd med det! Målet er 2 km eller mer, men det kommer med litt mer trening.

Etter økten på tredemøllen gikk jeg litt over på enkle styrketreninger på overkropp og legger før jeg tok fri fra teningssenteret for i dag. Nå sitter jeg hjemme og slapper av og venter på dysjen, og får i meg litt energi. SUNN energi.Tørrfisk er veldig bra etter trening, da det er stort sett proteiner og vann i det. Isteen er kjøpt på automaten på aktivsenteret, og inneholder mindre enn 0.1g av både fett, karbohydrater og proteiner. Den inneholder hele 75g (pr 500ml) koffein, så det er ENERGI å hente i denne flasken. Men den er uansett ikke mer enn 4.5kcal på hele flasken. Veldig bra.

Nå ble dysjen derimot ledig, så da får jeg stupe inn. Ha en god dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits