Tjene penger på å handle

Joda! Det går an så. Man må bare vite hvor man skal handle.

Normalt sett så handler jeg IKKE på Kiwi. Dette er egentlig av prinsippp, siden jeg er imot søndagsåpne butikker. Men jeg gjør visse unntak.

Unntakene er når Kiwi må betale meg for å handle der, da kan jeg handle der. Kiwi har nemmelig en "datovare"-garanti. Dette vil kort fortalt si:
- Finner du en utgått vare får du enten:
- En ny var som ikke er utgått gratis
eller
- Pengene for varen

I dag var jeg inne på kiwi, egentlig bare for å se om de hadde noen flytende Vita hjertegod smørpakker som var utgått, men de hadde tydeligvis fjernet de fra butikken. Men jeg fant endel andre ting:
- 3 pakker med halvstekte Ciabatta (4X3 ciabattaer)
- 3 stk Naturdiet Coco Chocolate
- 11 stk Freia melkesjokolade boble
- 4 stk "fetaoster" Husker ikke hva de heter, for de var tomt for de. Så de fikk jeg pengene for. Yay!

 

For de av dere som leste bloggen min her i går, så vet dere at jeg egentlig ikke spiser all verden av det over. Tenkte å prøve naturdietbarene, men aldeles ikke freia boble. De er VELDIG gode, men de står ikke på min liste over "what to eat" for tiden. Derfor har jeg altså 11 stk freia bobleplate  a 210g om noen skulle få lyst på sjokolade.

Men nå skal jeg ta kvelden. Tror jeg skal opp litt tidligere i morgen for å se etter noen andre ting på kiwi før jeg skal på jobb. Hehe! God natt da dere!Ingen kommentarer

Helene

15.01.2014 kl.19:44

Garantiane på kiwi e heilt geniale :) Anbefale og å ta ein kikk i frukt og grønt disken, sjølv om dei er flinke til å sjekka frukt og grønt hende da i mindre kiwibutikka at noko ikkje er som det skal. Eg fann eit par boksar med cherrytomater som var litt mugg i, og fekk dermed like mange boksar med heilt nye fine tomater gratis :)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits