My "grown up" christmas list

Nå nermer det seg farlig jul dere. Personlig har jeg ikke helt konrtoll på julegavene, men jeg har stort sett en plan for de fleste...

Jeg har egentlig ikke så lyst å lage en ønskeliste, og "sende til nordpolen" i år, men jeg tenkter at det er jo egentlig litt greit å ha. Så derfor lager jeg en ønskeliste her på bloggen, så alle som er interessert kan se, og alle som virkelig ikke bryr seg ikke trenger å bry seg. Så enkelt var nå det.

Jeg ønsker meg altså følgende:

http://www.hansenco.no/image/alveskog_dyptallerken.jpeg
To dyptalerkner (de store) fra Wik og Walsøe, av alveskog (altså de avbildede). Fåes hos mange interiørbutikker rundt om i landet. I Ulsteinvik finner du de hos Waage.

http://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1377578/images/2010/lilla-hebbe_85756271.jpg
Herbchopper fra tupperware. (tilbud nå for 349,-)

http://royaldesign.no/products/55/900-4-2.jpg
Stelton termokanne, gjerne to, en i gull og en i sølv. Fåes på Designforevig butikker (Waage i Ulsteinvik) til en tusenlapp. Spleiseprosjekt!

http://static.littlescandinavian.com/2013/04/hoptimist_reindeer_toy-e1365083434992.jpg
En hoptimist!! Er egentlig galskap, og forventer ikke å få en! Men DE ER SÅÅÅ SØTE!! <3 Spesielt dette reinsdyret var jo nydelig <3

Ellers så får dere vel være kreative tenker jeg... Penger er alltid bra om du ikke vet helt hva du skal gi. Vi har endel igjen som må fikses på huset da kan du si. Hehe.

 

Nei dere får ha en god førjulstid kjære lesere! Nå skal jeg logge av bloggen her.

Ingen kommentarer

Susanne ♥

05.12.2013 kl.17:29

For en superfin blogg du har :) stå på videre! Sjekk gjerne ut bloggen min om du får tid! Ha en nydelig torsdag videre <3

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits