Det nermer seg jul

Nå har det gått en liten måned siden jeg skrev her på bloggen at jeg hadde blitt Casa Interiør konsulent. Jeg har hatt tre partys de siste to ukene, og jeg stortives. Det var skikkelig skummelt, spesielt det tredje partyet, da det var med gjester jeg ikke ante hvem var, men som viste veldig godt hvem jeg var. Det viste seg (selvfølgelig) å bli ett veldig koselig party, og også det partyet jeg har hatt til nå som har vert størst salg på. Jeg er kjempe fornøyd med denne fritidshobbyen, og håper markedet lar meg fortsette med den i lenger tid.

Jeg har foresten gått til innkjøp av en slik en:Nå skal det sies at den var på tilbud til 398,-. Jeg hadde neppe kjøpt den så tidlig om det ikke var for det. Men jeg hadde liksom "ikke noe valg" når den var så billig. Det tilbudet går ut i morgen, så om du skulle ha lyst på en slik champanjekjøler til kanonpris må du slenge deg rundt med det samme!

Det har jo skjedd litt annet siden sist jeg blogget her inne også. Det har gått en måned, og vi har straks entret desember måned. Dette innlegge skrives i de siste 30 minuttene av november 2013. Denne måneden kommer aldri til å komme tilbake. På mange måter har jeg hatt en veldig god måned. Ting har gått seg litt mer til på jobben, jeg har hatt noen koselige kvelder med casa og jeg har blitt med i endel andre fritidsaktiviteter. Jeg har for eksempel blitt med i styret til Heklekroken (Eiksund handarbeidsklubb). Jeg gleder meg til å se hva det bringer, men i oversiktlig fremtid har jeg på følelsen av at stiger, malekoster og sparkelspade kommer til å innta mine hender igjen. Hehe! Eiksund Bygdelag spurte meg også om å bli med i styret, så har er jeg altså vara. Hva dette vervet vil medbringe er jeg ennå usikker på, men jeg gleder meg til å finne det ut.

http://www.vg.no/protokoll/bilder/large/aecd5a1cfdaa870ad36d58db6313d42a.jpg
Eiksund i vinterklær. Bilde er hentet fra leserinnsending på Vg.no.

Personlig kan jeg nesten ikke vente til jul... Det er mye som står igjen, vi har ikke begynt på de 7 slaga for eksempel... Men en ting vi har gjort er å laga sylteflesk. Det gjorde nemmelig jeg, Frank Olav og mamma i dag. Frank Olav sto med kjøttøksa og kappa grisehodene til passelige kokestykker, og jeg og mamma renska de og lagde sylte etter to timer koking. Gleder meg son til å smake!! Men er strengt forbudt å smake før jul. Da er det kjøpesylte som er lov. Hehe!

Ellers har jo mannen vaska både vegger og tak, så tenker nok at bare vanlig støvsuging, pluss en vaskevals skulle gjøre susen. Pluss støvttørking av alle duppeditter og hyller og lister osv. Men son egentlig kunne jeg gjerne sett at det var julaften snart. (Meeeeen må jo ho litt julegaver først da *kremt*)

Såååe, om noen ikke har tenkt ut hva de skal gi meg i julegave kommer det noen tips under her:

https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/524376_522938467747406_1806314275_n.jpg
Denne lysestaken heter Maud, og jeg er betatt! Den er passe rolig, og passe bling <3 Du får kjøpt den av en Casa Interiør konsulent, gjerne meg.

http://cdn4.jysk.com/getimage/web.large/3606802/WEB/1003

Denne reolen fra Jysk er på tilbud til 350,- ut den kommende uka... Vurderer sterkt å kjøpe den selv!

http://i.ebayimg.com/t/MACHINE-EMBROIDERY-DESIGNS-CHRISTMAS-PUPPIES-/00/s/NjEyWDU4Mg==/z/4UsAAMXQfvlSdOMD/$T2eC16dHJHQFFh,gmez)BSdOMCgsBw~~60_12.JPG
En søt pakke med broderidesign!!! F.eks denne fra ebay <3

Ellers så er jeg åpen for det meste. Og penger til oppussing er alltid bra. Meeen nå skal jeg kose meg litt til her! Siden vi er kommet til desember innen jeg ble ferdig med dette innlegget får jeg vel si GOD ADVENT til dere alle! Og så får dere ha en flott første natt i desember.
http://swaussie.se/images/2010/advent_118718070.gif

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits