Casa Interiør-forhandler

Nå dere skal jeg fortelle dere noe spennende! Jeg har nemmelig gjort en god del ting i det siste som jeg ikke har villet dele med noen andre enn min nermeste familie. Men nå er altså tiden inne for at resten av verden også skal få vite det. Jeg har nemmelig blitt Casa Interiør forhandler! Da daaah.

Og nå må dere ikke tro at jeg gjør dette på fulltid eller noe altså! Dette er en fritidssyssel som forhåpentligvis bringer inn litt ekstrainntekter også.

Casa Interiør ansetter ikke konsulenter, de selger produktene sine til konsulentene, og vi som konsulenter er selv ansvarlige for skatt og evt mva osv. Derfor har jeg for anledningen opprettet et enkeltpersonsforetak for systematisk oversikt.

Men nå vil jeg heller vise dere litt hva jeg kommer til å selge. Bildene er hentet fra Casa sin produktkatalog, og blir å få bestille gjennom meg! Det er for øvrig homepartys som er salgsmetoden, så vil du ha et party må du ikke være redd for å si ifra!


Dette er trolig min favorittartikkel av alle som er til salgs. Det er vel trolig den dyreste (i hvertfal en av de dyreste) også...


Desse pynteskiltene (høyre) er også virkelig vakkre, og alt av borddekorasjoner og puten (ikke duk/serviett/bestikk/blomst) er til salgs også. (venstre)


Også denne tavlen elsker jeg! Den er bare så praktisk, og i tillegg har den en nydelig ramme som passer perfekt inn hos meg! (høyre)

Så hva synes dere? Noe som virket fristende? Jeg er i hvertfal veldig gira!

Om du holder til på Sunnmøre og vil ha party (man får vertinnegaver/-tilbud) er det bare å gi beskjed.

Én kommentar

Gamle skatter får et nytt liv

05.11.2013 kl.14:57

Masse fint :) hadde helt klart kjøpt masse av disse tingene:):):) ha en nydelig dag videre:)

EmelieSofie

14.11.2013 kl.00:33

Åh så gøy! :) Elsker virkelig disse tingene, superfine! :)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits