Husarbeid VS Hødd

Vel, nå har det seg slik at Hødd (lokallaget) spiller en meget viktig og avgjørende kamp i skrivende sekund. De leder for øvrig 0-1 akkurat nå.

Problemet med denne kampen er at huset mitt burde hatt litt mer kvinnlig tuch akkurat nå. F.eks står fatene fra gårsdagens middag fortsatt uvaskede i vasken, og alle syprosjektene mine ligger strødd i finstua... I tillegg burde jeg sikkert jobbe med å finne frem syrommet mitt, slik at vi kan få laget det skikkelig til, så vi kan finne igjen spisestua før jul. Kremt. Men nå spiller altså Hødd fotballkamp, så såååå viktig er det kanskje ikke med huset akkurat nå...

F.v.: Bendik Torset, Jonas Ingebrigtsen, Joachim Magnussen og Eirik Ulland Andersen feirar målscorar Espen Standal (liggjande).

Jeg tror han er lykkelig... Tror jeg da. Hehe. (Bilde er fra Vikebladet)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits