Doña Maria

Nå som jeg er sengeliggende og syk har jeg jobbet meg gjennom siste halvdel av Dona Maria av Cecilia Samartin. Etter å ha lest den sitter jeg igjen med ett hull innvendig. Jeg vil vite hvordan det hele endre, jeg vil vite hvordan de har det, overlever de, blir de fengslet, hva skjer?... Men kanskje finner jeg det ut ved å bruke internett fremfor boken? Det er jo ikke en sann fortelling, men den har røtter fra virkeligheten, og det er utrolig spennende.

Men viktigst for meg er nok likevel broen denne boken har byggd inn i min litterære verden. Den som er fyllt med vampyrer, magi, fantacy, mote og lettleste kjærlighetsfortellinger. Min litterære verden er nå åpen for litt tyngde. Kanskje ikke bare tyngde, da Donald fortsatt er tungtvegende, men noe med mening.

Jeg har åpnet meg for litt tyngre bøker... Jeg tror jeg er gal jeg nå. Men vi får se... Min neste bok blir Drømmegjengeren/The Bone Season av Samantha Shannon. Denne er jo fantacy, men også denne er litt utenfor min komfortsone. Jeg prøver boka 100% på grunn av at hun er blitt omtalt som den nye Rowling. Så vi får se da....

Én kommentar

Victoria Wisløff

01.11.2013 kl.16:02

Vet det er veldig mange som har lest den boka og sier den er utrolig bra :)

Life of Liv-Randi

01.11.2013 kl.20:30

Victoria Wisløff: ja den er det:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits