Janome DC4030

I går var jeg innom Laila tekstil og interiør (link) og bestillte meg nye symaskiner. Er veldig fornøyd med valgene mine, men røper ikke hvilke andre maskiner jeg har annet enn den som er kommet i hus allerede. Hun hadde nemmelig bare den ene av de jeg skulle ha på lager. Det var altså Janome DC4030.

Dette er en vanlig "rett frem" symaskin. Den er ikke mekanisk, og derfor meget brukervenlig. Man bare trykker på den sømmen man vil sy, fester foten som er skrevet på under sømmen og så stiller maskinen seg automatisk inn etter sømmen. Det er selvfølgelig også mulig å overstyre dette!

Som dere ser på bildet over er det godt jobblys, lys i displayet som viser innstillingene, og lys på den sømmen du har valgt. Det er to sømmer pr. knapp. Maskinen har Start/Stopp knapp, men persolig er jeg en pedalsyer. Det er vel enkelt og greit en vanesak, men føler jeg har bedre kontroll med pedalen.Her er nesten alle fotene som fulgte med til symaskinen. Mye fancy som jeg må sette meg inn i, men vet at jeg kommer til å bruke den automatiske knappehullfoten mye! (Det er den lange hvite om du lurte) Men må skaffe meg en fot som er beregnet for sying av usynlig glidelås. Hurra for lure triks!Her er alt ekstrautstyret som fulgte med maskinen. I grunnen en hel haug med ting. Men må si jeg er aller mest imponert over det vide spekteret av foter som fulgte med i startpakken eller hva jeg skal si. Det er alle som er avbildet pluss standardfoten som var på maskinen. Glemte å ta den av da jeg tok bilde. Jeg har sydd litt på den allerede, og er stort sett happy. Tror jeg har en litt for tykk tråd, da den jobber litt tungt når den syr stjerner og overlock-søm. Tror dette handler om at det blir mange sting over hverandre, så den sliter litt der. Hadde ikke problem med dette da jeg prøvde den på butikken, så skal prøve med en litt tynnere nål, og kanskje en litt tynnere tråd i morgen tenker jeg.

Om noen har tips og triks, eller erfaringer ang denne maskinen motas det med takk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits