Selger min Singer symaskin

Ja, nå er tiden kommet for å selge min venn Singer. Rett og slett på grunn av at jeg har gått på folkehøgskole og lært meg å sy litt mer avansert enn gardiner og putetrekk, og jeg vil ha fritheten til å sy akkurat hva jeg vil når jeg vil.

Min singer er en helt ok symaskin for nybegynnere. Den koster så godt som ingenting, og er helt ok for lettere syjobber som gardiner, putetrekk, klær i stødige men ikke for tykke materealer osv. Den er veldig lite brukt. Er bare sydd ett sett gardiner, en kjole og noen gaveposer på den.

Den er en Singer Tradition. Trolig 2250 (utifra det jeg ser i forhold til pris og hva du får osv.) Den ble kjøpt for ganske nøyaktig 3 år siden, og har ikke vært nødt å reparere noe.

Nypris: 1199,- (CDON) så tenker å selge den til HBO 500,-Det følger også med en undertrådsspole, en trykkfot (J)og to skruappareter til rengjøring ol. Ta gjerne kontakt her eller på facebook om du er interessert!

Må hentes (kan leveres i Ulstein/Hareid)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits