Ringerike Folkehøgskole - Fjorårsfest

Denne helgen har vært en veldig spesiell helg for meg. Det har vært en helg med tårer, regn, latter, godt selskap og mye morro.

Jeg har nemmelig vært på besøk på Ringerike Folkehøgskole, og møtt nesten alle av mine tidligere medelever der. Det var veldig koselig å se igjen så mange av dere, og jeg kommer aldri til å glemme dere <3

Helgen begynte allerede fredag morgen med avreise hjemmefra 10.25. Da venta jeg på buss, men ble plukket opp av fadderen min. Lykke på jord! Koselig selskap på turen, og gratis skyss. Perfekt. Videre gikk dagen med mye venting og litt reise. Og da jeg var kommet til Oslo Bussterminal møtte Rak Marie meg der, og vi gikk en tur på Grønland, der jeg shoppa litt forskjellig tekstiler. Kjøpte noe deilig ullholdig stoff til å lage en herlig hverdagsjulekjole, noe fuskepels til å lage en muffe av, og noe myk dongri til å lage en bokse til min bror. Alt i alt happy med det.

Når jeg endelig var klar til å ta bussen til Hønefoss hadde selvfølgelig klokka blitt så mye at jeg fikk dårlig tid, men jeg rakk jo alt jeg skulle da heldigvis. Det er merkelig hvor sentimental man kan bli av å nærme seg sitt tidligere hjemsted. Det var en veldig merkelig følelse av å komme hjem som møtte meg i Hønefoss. Som såklart ble forsterket ytterligere når det ventet ca 10-14 jenter på meg på Salt og Pepper. Vi spiste god mat, (kylling chop suey<3) drakk god drikke, lo masse og tok igjen tapt tid. Innen få minutter var alt som om vi ikke hadde vært borte i det hele tatt. Kvelden ble avsluttet på Loyds med enda mer morro.

Dagen etter (etter litt shopping) var det duka for Fjorårsfesten. Det offesielle arrangementet til Ringerike Folkehøgskole. Det var en aktivitetsløype som gikk til fordel, eller (som i Burets tilfelle, min etasje) ulempe for etasjen som ble kjempet for. Vi tapte så godt som alt, men jeg synes det var ganske morro likevel, og det er det som er viktigst for meg, da jeg ikke har noe mål om å vinne etasjeserien nå som jeg ikke er elev der lenger. Derimot ble jeg veldig skuffa over at ikke det var noe program for å "hedre/parodiere" oss. Men vi fikk da sett The best of 2012/-13 i hvertfal! Og så avslutta vi dagen med koselige jenter på hotellet, og en tur på Taffes.

Søndagen ble selvsagt startet med søndagsfrokost. Og samme som i fjor var det hovedsaklig fjorårselever som vår våkne, og de fleste elevene fra dette året sov av seg promillen. Etter tårer, latter, koselige samtaler og de siste klemmene sa vi farvel på ubestemt tid. Det var virkelig en merkelig følelse. Det var ikke så trist som tidligere i år (mai), men det er egentlig merkelig, da jeg ikke aner når jeg ser mine FHS venner igjen. Men en ting er sikkert, jeg har ikke sett det siste av de. De har en stor rolle i livet mitt, og en viktig plass i hjertet. Derfor kommer jeg nok til å se de støtt og stadig, til tross for avstand og forskjellig stadie i livet. Sunnmøre er opent for tilflyttere. Og vi har høgskole både i Ålesund og Volda ;) Just saying.

På slutten vil jeg bare legge ved noen gode minner.
What a year! <3

2 kommentarer

Ida

29.10.2013 kl.22:27

Ntå! Koselige bilder <3

catta

29.10.2013 kl.22:47

utrolig koselige bildet :) Fint med litt mimring

Life of Liv-Randi

29.10.2013 kl.23:28

Ja veldig koselig! :)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits