Bursdagsbarnet: Meg

Da var jeg begynt på mitt 23 år her på denne jord. Jeg ble nemmelig 22 i går. Hurra for meg!


http://1.bp.blogspot.com/-59joShMTBjc/UCz8EqVtOMI/AAAAAAAAFzM/dXL_rhueQGw/s1600/021+copy.jpg
Bilde fra www.thewonderforest.com

Jeg gikk hele dagen på jobben uten å si at jeg hadde bursdag. Ikke ble det merket av noen av de ansatte heller, til tross for at både farmor og en og annen kunde kom bort for å gratulere meg med dagen. Jaja, det var egentlig helt ok. Så lenge jeg fikk feire bursdag på kvelden med taco, kake og nøtter med mamma, pappa, farmor og Frank Olav <3 Kristin, fadderen min, kom også innom en tur med en flott gave og sitt hyggelige nærvær. Veldig koselig!

Fra fadderen min fikk jeg to kubbelys med "strikkemønster" av hjorter på, ett hjerteformet lysfat og en miniorkide.
Av mamma, pappa og brodern fikk jeg to fantastiske blomsterkrakker. Det var desse to her fra Møbelringen.

http://www.mobelringen.no/webimgmobelringen6/2012_K10/IMAGES/WEBBIG_43447_1.tif.jpg

Fra min elskede mann fikk jeg nyvasket hjem og en bukett med roser. Han er flott da! Og så fikk jeg også hans tid på kvelden. Det er i seg selv veldig bra med tanke på at GTA 5 er kommet i hus. Det går stort sett i det her nå.

Fra farmor fikk jeg en fantastisk telysestake, er usikker på om det er isfjell, vulkaner eller bare noe abstrakt noe, men nydelig er den i hvertfal! I tillegg fikk jeg en blomster med potte og en mugge.

I dag har jeg derimot hatt en ganske dårlig dag. Jeg har vært litt uggen helt siden jeg spiste wook til middag, så håper ikke noen av grønnsakene var dårlige :/ Men men. Nå skal jeg straks finne senga. Det er i grunnen deilig å ha seinvakt, da får jeg sove litt ut på morgenen. Men med han der GTA kjæresten min så blir det vel ikke stille i huset på timer ennå. Hehe!

Vi snakkes kjære blogglesere.

http://www.thefunnyblog.org/wp-content/uploads/2011/07/hey-cat-dog-boop-funny-blog.jpg
Ah, folkehøgskole <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

22, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits