"Fridagen" min

Nå sitter jeg igjen i den flotte stua mi, men denne gangen på mobil. Så om innlegget blir veldig rart får jeg bare beklage.

Her ser dere dagens oppdaterfing fra Flexen min, alt i alt bare rot og tull, men la gå.

Problemet er at jeg i dag satt i kassa store deler av dagen, og derfor er det der baaaare rot. Men men.

Jeg skulle egentlig ha fri dag i dag ja... Men på grunn av sykdom på jobben måtte jeg ta i ett tak og ta ekstravakt også denne uka. Var veldig tungt for humøret, men kom tilbake på topp av å rydde stua, høre enya, pynte med potteroser og slappe av etter jobb.

I morgen har jeg senvakt, og skal derfor bruke dagen før det til å finne en sofa, kanskje kjøpe blomsterbord og få bytta modell på Kvalsvik-kjøkkenet vi holder på å få tilbud på. Vi får se...

Men nå skal jeg ta natten blogglesere. Så vi snakkes!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits