Kveldskos

Åh så deilig det er med sensommerkvelder dere!

Her sitter jeg med "tussmørke" utenfor (om man ser bort ifra gatelykten på andre siden av veien), stearinlys over hele stua og en blanding av Annie, Sting og Frank Sinatra på Spotify. Alt i alt er det en utrolig rolig og herlig aften. Jeg skal til og med være så hyggelig å dele ett rolig, men mørkt stemningsbilde fra stua med dere.Det er ikke ett veldig bra bilde, men dere tar tegninga.

Nå tar min mann en haug med bilder rundt meg her, for han ble akkurat ferdig å legge gulv i den lille stua også! Hurra!

Vi har nemmelig pusset opp, som dere kanskje har skjønt. Så siden jeg bare tar bilder med iPhonen og sender dem til meg selv på mail akkurat nå, så kan jeg godt legge ved bilde av det også!

Ellers så har jeg jo vært på jobb i dag da. Det var "bare" en seinvakt, så ble ikke så mange timer, men ble godt med jobb likevel. For ikke å snakke om skritt. Men for å snakke om skritt, jeg har nemmelig fått meg en skritteller som heter Fitbit Flex, og jeg elsker den! Den er med meg hele døgnet, også når jeg sover. I natt for eksempel våknet jeg 18 ganger. Men ikke nok med det, men den vet hvor lenge jeg var våken, og når jeg var urolig. Hovedmenyen på appen som den automatisk oppdaterer seg til via Bluetooth ser slik ut:

Og joda, det er litt færre skritt som oftest, da jeg jobber i kassa på Mega, og da blir det litt ekstra "skritt", da Fitbit Flex sitter på hånden og ikke i midjen som endel andre skrittellere. MEN i dag har jeg nesten ikke vært i kassa, så den er ganske riktig i dag. (De dagene jeg sitter i kassa "hele dagen" er jeg ofte på ca 13 000 skritt til tross for at jeg stort sett står stille eller sitter)

Og son på tampen for å si god natt og sov godt og slikt så tenkte jeg å dele ett bilde av en sjarmør som bodde i hagen til mine foreldre for noen uker siden. Det er en stund siden de har sett ham nå, så vi får håpe han bare flytta fordi det var for lite mark eller noe, og ikke fordi det har skjedd ham noe.

Sov godt kjære blogglesere.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits