4 måneder i dag!

Ja tenk på det kjære dere. Om 4 måneder står jeg brud. *IIIIIIIIIH!* <3

Kjenner jeg er overlykkelig og gira, samtidig som jeg blir enda mer stressa over alt jeg ikke vet ennå. Men det kommer seg sakte men sikkert tror jeg. Kanskje vi til og med skal begynne på bordkortene i påsken.

Ulstein kyrkje

Jeg har tilbrakt min "4 måneder til jeg står brud"-dag bak overlock maskinen, og begynner å gjøre fremskritt i kolleksjonen min! På min egen skjorte mangler jeg ermer, krage, knapper og opplegging, og mangler det samme utenom kragen på Christine sin genser. Kjenner jeg gruer meg til det lille herket med knappene, da hver genser har minst 12 knapper. Woop! Men men, det kommer til å bli så bra når det er ferdig! Gleder meg!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits