Ny blogg

Ok dere... Da har jeg laget meg en ny blogg. Denne skal hovedsaklig omhandle mote, og denne bloggen her kommer trolig til å fortsette å være her, bare med litt mindre moteinnslag. Denne kommer derfor til å falle litt tilbake i den nermeste fremtid, men kommer sikkert hardt tilbake når jeg begynner på skolen i Hønefoss, da dette originalt var en utdanningsblogg, eller en "veien videre i livet" blogg. Kall det hva du vil i grunnen.

Uansett, min nye blogg heter : Moteentusiasten.blogg.no

Jeg må på forhånd beklage for dårlig sammensatt design, da jeg ikke har fått bearbeidet det til å bli slik jeg ønsker. Jeg har heller ikke fått postet mer enn et velkomstinnlegg der, men det kommer skal du se!

I tillegg vil jeg opplyse om at jeg og Frank Olav har 1årsforlovelsesdag i dag! Tenk det... Ett år med ring på fingern. Merkelige greier, men supersøtt!Nå skal jeg i midlertid ta meg en tur i dysjen, før jeg tar en kjøretur til Ulsteinvik, da det er Smak av Ulstein for tiden. Så da snakkes vi folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits