Casting i Ålesund og Zumba

Nå er jeg nettopp kommet hjem fra Ålesund. Der har jeg i dag vært på casting for et tvprogram. Tenker ikke å si mer om det før jeg er sikker på hvordan det gikk, men det var virkelig en flott opplevelse å ha på minnet uansett!

I tillegg var jeg på zumba på treningssenteret i dag. Dette er ting jeg virkelig må skryte av, det følest i hvertfal slik. Kneet mitt hadde ikke alt for godt av det da, og jeg troooor jeg har litt for små sko. Men son ellers er det jo ganske underholdende da!Så nå sitter jeg bare å hører på at Frank Olav samler alle de ansatte til jobb i morgen. Så lenge jeg får de thailandske grillspydene under smak av ulstein så er jeg fornøyd. Jeg bare sier det!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits