Liste om kjærligheten

Før jeg begynner på listen vil jeg bare benytte anledningen til å gratulere våre kjære naboer svenskene, og spesielt Loreen med seieren i Baku! Og til dere som mener Azerbajan tukla med stemmene til Norge: Sjerpings! Tooji var bare ikke bra.

Så, da var vi ferdig med Melodi Grand Prix for denne gang. Og da er det tilbake til listen om kjærlighet. Hurra! Denne listen er hentet fra storycorps.org.

 • Do you have a love of your life?
  Det må nok bli min kjære det da. Hehe. Jeg har jo ring på fingeren og blir lykkelig bare av å se ham, så det kvalifiserer vel til "the love of my life" ? • When did you first fall in love?
  Hmmm. Første kjærlighet... Jeg vet helt ærlig ikke hva jeg skal skrive her... Men det var nok i en gutt på speidern rundt 4 klasse? 5. kanskje...

 • Can you tell me about your first kiss?
  Mitt første kyss var med en i klassen min i 10. klasse. Jeg tror vi kyssa for første gang hjemme hos han. Og det var i grunnen ikke sååå romantisk. Søstrene (begge kjennte meg fra før) gikk inn og ut av rommet hans helt til han låste døra. Det gjorde jo bare alt værre da, for da ble jo foreldra superstressa... (mine og for den del). Men altså, om du noen gang kysser noen for første gang hjemme hos ham, og hele familien er hjemme... Vel, bare ikke gjør det egentlig. For det er virkelig ikke romantisk å ha to jenter springende inn og ut av rommet samtidig.

 • What was your first serious relationship?
  Det kommer an på hva man legger i seriøst forhold. Men jeg vil egentlig si at jeg har bare vært i to seriøse forhold. Så mitt første seriøse forhold må vel være med Thomas det da.

 • Do you believe in love at first sight?
  Nja... Det kan vel skje for såvidt. Men jeg ser på en måte ikke hvordan dette går til. Jeg skjønner at man kan bli betatt av noen av utseende, men om man bare kaster ett blikk på en person kan man vel ikke bli forelsket? ... Så det er vel egentlig nei det da.

 • Do you ever think about previous lovers?
  Gjør vi ikke alle?

 • What lessons have you learned from your relationships?
  Opp til flere:
  - Ikke kyss noen for første gang når søstrene er hjemme
  - Ikke press frem noe som ikke er der
  - Føles ting feil, så er de som oftest det
  - Snakk om alt, om ikke er forholdet dødfødt
  - Husk å kjør bil innimellom selv også! Hehe
  - Gi ham rom til å savne deg. Savner han deg ikke? Hmmm.. Da må du til å tenke.
  - Støtt kjæresten din! (Men støtter han ikke deg tilbake er det kanskje ikke et bra forhold?)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits