Lite "dagen i dag" innlegg

Jo slik er det altså. I dag har det skjedd følgende.

Jeg ble vekt av min kjære som skulle til Ålesund på shopping (uten meg!) med en kompis. Etter det oppdaterte jeg litt på bryllupsvenner.no. Dette er et forum for bryllupsplanlegging, og generelt for folk som har gifta seg/vil gifte seg og deler erfaring, tanker og inspirasjon.

Etter mange timer hjemme der jeg rydda litt og hørte på musikk fikk jeg telefon med Frank Olav at jeg måtte hente ham i Ulsteinvik. Så da tok jeg bilen og kjørte en tur i det NYDELIGE været som har vært i dag. Det har vært både regn og sol, men det beste er når du får de kombinert! Solen varmer ansiktet menst det regner ned! Beste følelsen.

Nå viste det seg at jeg faktisk ikke skulle hente Frank Olav likevel, så ble bare med en kjøretur og litt telling av lageret/poet til Røde Kors i steden. Men det var koselig det altså!

Så nå i kveld har jeg bare vært hjemme og rydda litt til, og venta på at Frank Olav og Aleksander skulle telle ferdig på Røde Kors. Det er flaut å innrømme det, men Paradise Hotel var fakisk innom TVen min i dag. Grøss.

Men nå vurderer jeg å se Monte Carlo før jeg tar kvelden. Elsker Leighton Meester og Selena Gomez! <3
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits