Twitter og meg

Vel, jeg har lenge hatt en twitterkonto. Nermere bestemt siden jeg gikk Informasjonsteknologi på Studiespesialiserende i Volda. Da ble vi faktisk påtvinget å opprette en Twitterkonto der vi skulle skrive hva vi gjorde de timene læreren ikke var til stedet (ja det var flere timer).

Men i dag vet jeg ikke hva som gikk av meg. Jeg gjenopretta Twitterkontoen min, og ble follower av flere av mine idoler. Dette var noe jeg aldri hadde trodd at jeg skulle gjøre, men hvorfor ikke? Det er jo alltid interessant å finne ut hva som skjer i Hollywood og på Broadway!


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits