Memorywalk in Bournemouth

Uansett kor man snur å vende på det... : Det e insane!

Det er så rart å se at ting er som jeg husker de! Håper bare ikke Google lyver ang. Crub! Crub, som er på første bildet, er det stedet i Bournemouth som jeg savner mest. De hadde, forhpentligvis har, de beste baguettene i byen. Er du i Bournemouth, stikk innom Crub!

Ingen kommentarer

Om det''unaturlige'' (osv)

02.05.2012 kl.15:54

Sv: Jeg skjønner hva du mener, men det høres ut som om at du fik ken fin tid med russefering med klassen osv, men heldig var d med den gjengen da:))

Det er så koselig å høre at du fant din kjære da, så det er jo kjempe fint for deg, og det er supert at dere er forlovet <3

Jeg skulle ønske jeg hadde en slik klasse som deg, men det er det jo bare å drømme om.. Det var en fin historie du delte med meg om russetiden din, takker :))

Jeg er også forlovet, men det er med ei jente som jeg har vært sammen med i tre år :))

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits