Hjemme fra ferie, lite sammendrag

Hei dere! Det er bare å beklage at jeg ramla ut av bloggen etter Kristiansand. Ikke har jeg bilder på denne PCen heller, får heller komme med noen "enkle" google bilder underveis for å ikke kjede dere for mye med bare tekst.

Vi reiste altså grytidlig fra Kristiansand, med SuperSpeed 2. Vi var i Danmark litt etter klokken slo 11, og vi ankom kampingen på Blåvand i 6 tiden. Det var i grevens tid, for ALT stenger der nede 19.00/20.00. Drøøøyt! Og med alt mener jeg... vel, alt! Ikke en matbutikk, ikke en bensinstasjon, ingenting var åpent etter klokken slo 8. Helt facinerende. Men uansett, det gikk fint! Vi fikk kjøpt oss litt mat og ting vi trengte på hytta vår før butikken stengte, så ingenting ille der! Slik så hytta vår ut (var ikke akkurat denne, men helt samme, bare annen farge)

Det var i en liten by som var utformet som en gammel western by. I tillegg holdt de på å bygge en western by der det var hester og alt mulig inne på området. Denne var desverre ikke ferdig da vi var der, men den så ut til å bli fantastisk! Inkludert i prisen (2 300,- DKK ca) var det også gratis tilgang til Welness avdelingen (en slags spa avdeling) og badeland. Vi prøvde bare badeland ene dagen. Det var hovedsaklig for barna, så det ble med den ene gangen. MEN welnessen dere! <3 Hjelpe meg. Det var det herligste! Slenger ved noen bilder her og, da ord ikke strekker til:

Virkelig herlig! I tillegg var det en utrolig avslappende musikk over høytalerene. Om du stakk hodet under vann (eller lå å fløt som jeg likte best) i det bassenget du ser nederst her så var det også lyd under vann! Du så til og med rett ut på himmelen! Så der lå man da, med fuglekvitter og rolig musikk og så skyene flyte forbi! Herlig<3 En ting bare, hyttene er KALDE! Så ta med lue, tøffler og en go jakke!

 

Fredagen var det på tide å dra. Da var det ffullbooka i helga, så vi fikk ikke være der mer. (Godt tegn for øvrig!). Så da reiste vi videre. På ferden fikk vi kjøpt inn litt småting på panduro, på Danmarks største shoppingsenter. Field's mener jeg det het... Så bar det over grensen og inn i Sveriges endeløse rette veier. Det har for øvrig Danmark også, Norge er dårlig på motorvei altså! Vi slo leir for natten i en liten by ved navn Falkenberg. Grunn: bare 20 minutters kjøring til Ullared, og vi var VELDIG gira på en skikkelig natts søvn etter å ha hatt 4 netter i en 120 seng! Så da ble det Grand Hotell Falkenberg (eller noe slikt). Herlig plass, med herlig pizzeria rett rundt hjørnet med navn "En till Pizzeria". Hehe! Dagen etter bar det til UIlared. HAHA! Å Ullared dere! Herlig! Stor plass, ikke bare Gekås som i TVserien, men faktisk endel butikker rundt også. Så vi tok alle småbutikkene (og de store!) før vi gikk på Gekås. Net on Net hadde for eksempel utsalg der, og siden kameraet mitt ble sandblåst til døde på Danmarks nådeløse sandstrender ( RIP!) kjøpte vi nytt der, pluss en liksomtivolipad, og jack til jack kabel med mer. Alt på rett over tusenlappen. I tillegg var vi innom panduro også. Hehe. På Gekås kjøpte jeg litt såpe til tantebarna (Hello Kitty og Bent Ten), en badminton reckert til 150,-, to puter med NY motiv, et slanket og mye mer. I alt litt under tusenlappen, og uendelig mengder med alt mulig. Hehe!Etter enda en natt på Falkenberg var det på tide å finne hjemover til vårt eget land. Det skjedde ikke stort, vi bare kjørte, helt til vi kom til Lillehammer. Der overnattet vi blandt tusser og troll (som for øvrig var på ferie sammen med Kaptein Sabeltann) på Hunderfossen Hotell. Hunderfossen var stengt, så vi reiste rett hjem dagen etter. Alt i alt var den en flott tur! Absolutt til å anbefale både Ullared, Dyreparken, Blåvand og Hønefoss. Alt til sin tid, helst i Mai eller senere da det meste begynner å åpne, men vi hadde en fin tur uansett!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits