Andre etappe overstått


I dag var det tid for vår andre etappe i bil på ferieturen. Denne gangen var det altså Hønefoss - Kristiansand som sto for tur. Det var egentlig en ganske smertefri kjøretur etter vi hadde passert Oslo. Helt i begynnelsen kjørte vi i midlertid forbi Utøya. Dette trodde jeg skulle gå helt fint for min egen del, men jeg begynte faktisk å gråte da jeg så Utøya ligge der helt fredlig... Litt merkelig i grunn, men jeg er veldig lettrørt, og jeg husker fortsatt hvor redd jeg var for at freden i landet vårt skulle forsvinne den 22.juli i fjor... Helt grusomt. Men ja... Jeg føler at det er bra at det blir snakket om Utøya, at det ikke blir glemt, men han som var idiot nok til å gjennomføre dette her, han kan vi gjerne glemme, så lenge hendelsen ikke forsvinner. Men, nå skal jeg ikke snakke mer om det her på bloggen. Ikke i første omgang i hvertfal.


Så, vi er nå trygt innkvartert på hotellet vårt her nede, og det er faktisk veldig fint! Vi får gratis internett her også, og om vi ikke rekker frokosten i overimorgen er det bare å si ifra til betjeningen, så lager de en liten niste til oss. Hyggelige mennesker altså! Litt små bad, med logisk små dysjer, men ellers veldig fint. Pluss for at det ikke bare er to senger som er slengt sammen, men at det faktisk er en dobbelseng. Trolig minfre enn 180, kanskje 150 eller noe slikt, men likevel, sammenhengende! Hehe. Siden jeg ikke vet hvordan frokosten er her ennå vil jeg ikke si om jeg er 100% fornøyd, men pr nå er jeg i hvertfal det! Vi fikk til og med postet kortene våre i resepsjonen. Flotte greier! Kommer til å spørre de i morgen om de vet om det er mulig å få sendt noen pakker på et vis... Har nemmelig en liten surprice til de hjemme.... Hehe!

Her er noen bilder fra reisen og her i Kristiansand!
Nom nom! Sjokolade!

I morgen skal vi innom dyreparken i Kristiansand! Gleder meg som en unge! Hehe. Så i morgen får dere sikkert se litt dyr og slikt. Hehe.
Så ser dere i morgen jenter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits