Russedåp i Hønefoss

Hehe. Nå kom vi akkuart inn igjen på hotellromet etter å ha vitnet den første russedåpen jeg har vært i utenfor sunnmøre. Interessante greier. Hjemme ser jeg på russedåp som en ting som liksom bare er... Man møter opp, blir spylt på med vann eller sprit eller etellerannet, og så ferdig med det liksom. En og en på rekke og rad. Ganske enkelt og greit. Men i Hønefoss har de jobba i hele dag med å rigge opp en storsene midt på torget i sentrum. Her har de lydanlegg og skikkelig stas vøtt. Her roper de ikke opp en og en i begynnelsen, men de får opp hele russebilene like greit, men de tar og døper de personlig etter hvert da. Fikk ikke filma det, men har film av hvordan russene benytter sin "dyrebare" tid på scenen. Her er for øvrig noen bilder. (ja det var da litt mennesker der... I alle aldre!


The force is strong with these ones... Hehe. Joda... På bilde nr 3 der ser dere hvordan de døper noen. De tar en slange, har den på lett yr, og så dysjer de russen i vannet. Så er de døpt. Hehe.
Så til dere som er russ der hjemme... Dere starter russetida alt for sent. Her er de i full gang, og det er over en måned igjen til 17 mai! Jeg kjenner jeg kommer i sommerstemning med det samme!Og med det tar jeg kvelden til dundringen utenfor vinduet. Nå skal det bare slappes av, drikkes vann og etter hvert soves frem til i morgen tidlig! Som sagt er fremtiden for "dag til dag" bloggingen min usikker. I hvertfal nå på ferie. Vi får se om det er internett inkludert i Kristiansand... Tviiiiler på det var det på campen i Danmark... Men vi får jo spa inkludert i prisen så...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits