Dag 2 i Hønefoss

Vi hadde egentlig minimalt med planer for denne dagen. Det eneste vi viste var at vi skulle til Folkehøgskolen for å se litt rundt der. Dette gikk jo veldig lett, og vi fikk hilse på flere lærere, inkludert hun som skal være lærer på Design & Fashion til høsten. Skikkelig hyggelig dame! Vi fikk også litt informasjon om hva hun tenkte angående neste skoleår, men også at mye ligger i hendene på gruppa. Hva vi interesserer oss for, hva vi er gode på, og slikt. Også virker det ikke umulig at vi kommer til å jobbe på Oslo Fashion Week i steden for å være hos en enkelt designer... Litt usikker på hva jeg synest om dette, men det finner vi jo ut etter hvert. Egentlig var det ikke mye å si... Finner ut mer til sommeren og slikt tror jeg.

Etter at vi var ferdig på skolen der så ville min kjære på Hadeland Glassfabrikk eller hva det nå heter. Så da dro vi dit. Det var i grunnen ganske ok, men utrolig kjedelige butikker der altså... Kjipt! Så vi endte med å kjøpe vær vår sjokolade, og så dro vi igjen etter litt. Har noen bilder da:

Etter den korte visitten på glassverket stoppet vi innom en gocart bane som var litt utenfor sentrum her. Det var dagens "Liv-Randi gjør ting hun aldri hadde komt på å gjøre alene". Hehe. Jeg var ingen reser, men det var ganske så underholdende kan du si! ;) Hehe. Det var ikke akkurat noe å ta bilde av, så det ble til at vi kjøpte med en suvenir i steden, her er bilde av den:

Hehe. Så nå skal vi springe! Vi skal på Russedåp i Hønefoss "City" ;) CYAH

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits