"På det fjerde skal det skje" - Kajsa Ingemarsson

De siste tre dagene har jeg lest en bok som heter "På det fjerde skal det skje". Den handler om Paula, en svensk kvinne på 31 som har brukt hele livet sitt på å reise rundt om i verden for å se seg rundt og å prøve å finne seg selv. Hjemme venter kjæresten Johan. Han er en kjerne kar, men er mer innstillt på et A4 liv enn det Paula er. Dette skaper friksjon og krangler mellom dem.

Det er en lettlest bok, og jeg kjenner meg igjen i Paula på mange ting. Jeg har ikke reist rundt og tatt mange strøjobber, men jeg føler at jeg kanskje er på veg inn i den tilværelsen. Jeg håper derimot at jeg skal klare å inkludere min kjære i den ferden, på en helt annen måte. Jeg ventet hele tiden på et klimaks i boken. Den er ikke egentlig en spennende bok, men det er helt ok underholdning. Personlig tror jeg at jeg hadde likt boka bedre om jeg hadde kjennt meg mindre igjen i den. Enkelt og greit fordi ting ikke går hennes veg i det hele. Men det er absolutt en bok som jeg gjerne hadde valgt å lese en oppfølger til. Dette enkelt og greit fordi boka ikke slutta... Den bare ble hengende i løse lufta. Helt grusomt! Men ok. Boka var helt ok, men ikke fantastisk.

Terningkast: 3/4 eller noe slikt.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits