Walk Down Memory Lane

Hei igjen dere. Jeg innser at jeg blogger mer og mer om musikk. Til tross for at musikk ikke egentlig er en enorm del av livet mitt lenger. Kanskje er det derfor jeg får lyst å blogge når jeg hører gamle santer? Vel... Uansett. I dag tenkte jeg å dele noen av mine favorittsanger fra min tid på barneskolen. Jeg kan begynne med Bubbles - Rock the world. Bubbles betydde ganske mye for meg på barneskolen. Jeg husker ærlig talt ikke hvem som gav meg Bubbles CDen min, men jeg fikk altså en cd med de. Need I say more?

I tillegg så hadde vi plenty med musikk på noe som het juniorklubben. Dette var jo for det meste samlealbum, som hits for kids og slikt. Men, perfekt det vel? Eksempelvis:

 

 

Og så var jo jeg en superfan av MGP JR! All time favorite:

 

 

Hehe! The memories!

Men som alle andre hadde jeg verdens største crush på boybandguttah. MEN jeg var aldri noe Backstreet Boys fan. Min loyalitet var (og er for den del) hos A1!

 

Og min A1 favoritt:

 

 

Men så skal jeg slutte i en litt annen sjanger enn det over. På slutten av barneskolen forandret nemmelig musikksmaken min seg til å inkludere et ganske annet band. Take a look:

 

Beklager, men må slenge inn en siste her på slutten! Kan ikke glemme denne! Live, Love, Laugh!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits