God Gave Me You!

I dag har jeg egentlig ikke så mye på hjertet. Jeg har vært i selskap til verdens sjønneste lille store jente, nemmelig min tanteunge Aurora<3 Jeg er uendelig glad i henne, og i dag er hun altså blitt 2 år... Tenk det. Da jeg og Frank Olav ble sammen var det rett etter at hun ble døpt, og se nå... Nå er hun allerede 2 år gammel. Sykt.

Uansett. Jeg har for tiden følt at livet mitt står på pause. Veldig ufrivillig fra min side. Jeg synest at dette er skikkelig dritt. Det skjer liksom ingenting i livet mitt. Jeg bare står opp, går på jobb, eller leser til eksamen. Frank Olav er på jobb igjen, så jeg er endel for meg selv med meg og tankene mine. Og finn.no såklart. Det er kanskje en side jeg burde vurdere å banne eller noe. Det å se på hus og hunder når jeg bor i en kjeller uten kjøkken... vel, det er ikke et sjakktrekk. Men men. En vakker dag...

Men i dag kom jeg frem til en viktig ting: Jeg har det bra! For første gang hørte jeg utover på sangene i bilen, og nå var jeg på ca nr 50, normalt går jeg bare opp til rundt 40. Men poenget da. Jeg kom over en fantastisk nydelig sang. Den var egentlig veldig passende for meg for tiden, så jeg tenkte å dele den med dere. For meg handler denne sangen om Frank Olav. Men kanskje den for deg handler om datteren eller sønnen din, eller kanskje om hunden din? For meg betyr den i hvertfal uendelig mye, så nå skal jeg slutte å skrive, og du kan bare trykke play og nyte livet!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits