Host hark!

Hei igjen dere.

I dag har jeg plenti med til til å fortelle dere alt mulig. Men ta det helt med ro, jeg skal bare skrive dette ene innlegget, og jeg skal prøve mitt ytterste for at det skal bli son noen lunde bra, og at det ikke skal bli for deppa. Akkuart nå sitter jeg og venter på at min kjære mann Frank Olav skal stikke innom med handlelisten min. Den er som følger:

x antall fersken Iste (dette er kanskje det viktigste)
1 hel grillet kylling (så slipper jeg å tenke på mat resten av dagen)
1 pk honning
1 pk med spraykrem til kakaoen
og jeg føler at det sto mer på listen, men jeg kommer ikke på det i skrivende øyeblikk.

Som overskriften indikerer så fint så er jeg altså blitt syk. Nermere bestemt tror jeg at jeg har enten bronkkitt eller influensa. Det er somregel det legene sier når jeg kommer dit etter en uke i denne tillstanden, og så får jeg beskjed om å dra hjem og kvile meg og drikke vann. Hmmm. Og dette betaler vi for. Jaja. Jeg har ikke reist til legen ennå, og vi får se da om det ordner seg.

 

Det her er altså meg.

Jeg har helt klart sett bedre ut, men vi har alle våre dager...

Men nå må jeg ringe og etterlyse overleveslespakken min, så vi sees.

Ingen kommentarer

may-teresa

11.01.2012 kl.15:35

uff, god bedring!

Liv-Randi

12.01.2012 kl.11:00

Tusen takk:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits