Happy day og en oppdaging

Jeg har gledet meg lenge til denne episoden av Happy Day. Jeg trodde i midlertid ikke at det skulle gå så inn på meg å se Eiksund på riksdekkende TV, og å se Inger Kristinge >>LINK<< i så bra form. Jeg bare sier det: You go girl!

Jeg, og mange andre med meg, tror ikke at det her er det siste vi ser av Inger Kristine. Bloggen hennes er for levende til å bukke under, og det eneste jeg håper er at hun klarer å holde på seg selv når ting virkelig begynner å ta av. Bare se på jenta! Jeg digger deg.


Jeg er bare helt tom for ord. Jeg fellte faktisk tårer under visningen på TV, og jeg var nesten like hyper som IK på tv, vel og merke Nesten!;) Men nå er det vel på tide å få gjort noe annet her også. Så får vi se. Jeg spår i hvertfal denne stjerne høyt og skinnende opp på stjernehimmelen:)

Ah, foresten.oppdagingen: Eiksund er ikke så ille likevel...;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits