Adventstida

Ja nå er altså advent kommet dere. For meg som holder på å lage litt forskjellige julegaver betyr det at deadline nermer seg, men viktigst av alt, at julen nermere seg. Jeg har ennå ikke tatt frem juleduken, for å være helt ærlig må jeg lete litt etter den, men holder en knapp på at den er i bilen et sted. Huff.

I går tilbrakte jeg store deler av dagen med å vente. Jeg ventet på at Frank Olav skulle komme hjem fra jobb, og da han endelig kom hjem var han så dårlig at han bare fant senga nesten med det samme middagen var innabors og adventsstaken var tennt. Jaja. Slik kan det også gå.Ikke lenge igjen nå! <3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits