Kjærestesanger

Dette innlegget skal ikke handle om de kjæreste sangene mine, men mer som de sangene som minner meg om kjærestene jeg har vært sammen med gjennom årene. Og ta det helt med ro, det er virkelig ikke såå mange altså. Jeg prøver å få til en kronologisk rekkefølge, men ingen navn blir oppgitt;)

Here goes:

 

 

 

 

 

Her innser jeg at jeg mangler en sang... Men det gjør vel strengt tatt ikke så mye;) Too bad!

 De over her er gode sanger, altså, de er sanger som minner meg om gode tider. Men den som kommer nå... Vel, det blør ganske heftig når jeg hører den. Det gjelder egentlig hele "Rater R" albumet til Rihanna. Det er også et annet album fra en eller annen, men smarte meg husker ikke hvilket det er. Kanskje like greit. Velger denne sangen, da den faktisk er veldig... deppa. Ikke missforstå. Jeg er ikke deppa lenger!:) Jeg bare, blir trist av å høre på de sangene.

 

 

Jeg bare sier det. Den siste her, det er egentlig en sang som minner meg om min barndom, men da jeg ble sammen med min elskede Frank Olav  hadde han denne i bilen sin. Og for å si det slik, denne sangen + en bil + en man er forelsket i + dundrende sub som gjør at hele bilen rister løs... Det kan ikke beskrives, det må oppleves<3

Ingen kommentarer

marielholmen

21.11.2011 kl.19:58

Haha, den photographs sangen minner meg så sykt om en ...

søt blogg! :)

Victoria Bieber

21.11.2011 kl.20:07

Hei,så fin blogg du har.

Hvis du går innom min blogg å kommenterer

på det nyeste innlegget får du tre kommentarer

tilbake :D

Deal eller ?

- Victoria

Susann

21.11.2011 kl.20:17

Skjønn blogg <3 Kommenter gjerne tilbake viss du vil :)

Life of Liv-Randi

21.11.2011 kl.22:32

marielholmen: SAaant!

Din blogg var nydelig også!:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits