Dagens innkjøp (juleforberedelser)

I dag har jeg og Frank Olav brukt litt tid på å stelle i stand her hjemme. Av og til er det bare på tide å begynne å gjøre slikt, er det ikke vel? Son på det jamne er jeg ikke av typen som har storrengjøring hver fredag ettermiddag før jeg slenger meg ned forran tven og beskuer gullrekka på NRK. Ikke det, gullrekka kan det være at jeg kommer til å se på i ny og ne, hvem vil vel ikke ha en god latter og litt ekte tradisjonell stemning en fredag kveld? Men i dag var det altså på tide å få glort litt i heimen.

Det begynte egentlig i går. Da fant jeg ut at det var på tide å ommøblere litt, og siden vi har begrensede muligheter for det endte det bare med å flytte litt på sofaen. Meeen men. Litt er bedre enn ingenting. Da fant jeg også ut at det snart var på tide å handle inn en julestjerne og litt småting til jul. Og såklart, begynne på julegavene.

Dermed var det ingen annen løsning enn å handle inn litt pynt og kos i dag. Dette er resultatet av det jeg vil kalle en suksesrik handletur for en noen lunde billig penge. Julepynt må man faktisk bare ha! Dermed basta.


4 kubbelys til adventsstaken. Fra -nille.

Bursdagsgave til mannen i huset som blir 30 år i morgen! Fra Bok og Media.

Litt designhjelp til fruen i huset. Fra Bok og Media.

To hjorter/reinsdyr til juledekorasjonen på bordet. (Bladene skal vekk når jula kommer). Fra -Nille.

Lite hjortehode til å ha over peisen. Fra Kid (denne er kjøpt for litt siden, men dere har ikke fått sett den før så..)

Nydelig glitterdekorert hjort. Denne skal få stå sammen med julestjerna! Fra MesterGrønn.

Juletred med lys. Denne skal, sammen med adventslysene, opp på bordet sammen med den hjorten/rådyret som er i "glass" samme som det her når det nermer seg jul! Fra -nille.

Alt i alt er jeg meget fornøyd. Og for de av dere som ikke allerede har sjønnt det, ja jeg elsker høstens/julens trend med hjorter og rådyr som dekor! Jeg virkelig elsker det. Hadde jeg hatt rå hadde jeg nok endt opp med et ordentlig hjortehode over peisen. Men det koster litt vel mye. Kanskje en annen gang. PS: Det ønsker jeg meg til jul! ;)

Men da har jeg egentlig ikke mer på hjertet, så da skal jeg si farvel for denne gang. God føradventsdag dere!

Ingen kommentarer

Hege Marita

15.11.2011 kl.14:39

Det er s koslig når man begynner å pynte til jul:)

Jeg elsker det:)

Life of Liv-Randi

15.11.2011 kl.14:49

Hege Marita: Ja ikke sant? Det er virkelig noe av det koseligste som finnes her i verden!:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits