Breaking Dawn Part 1

Jeg innser med ett at det er mye å glede seg til de kommende 7 dager!

I morgen skal jeg og min kjære på Bigsetmessen her på Hareid. Det er en julemesse som er en tradisjon for meg å reise på. Det er alltid en godt måte å forberede seg til advent på. Virkelig noe å annbefale om man ikke har noe spesielt på tapeten for morgendagen eller søndagen.

På mandag er det premiære på "HAppy Day" på Bliss, det skrev jeg i sted, men en god ting kan aldri sies for ofte! Gleder meg virkelig til dette!

På onsdag har min kjære bursdag og blir 30 år. Det er litt sykt, men jeg elsker mannen min!:) Gratulerer på forskudd!

Og så kommer endelig fredag! Jeg bare sier det, mer enn dette er det en stund siden jeg har gledet meg til en kinopremiære altså! Nja, det er kanskje ikke såååå lenge siden når jeg tenker meg om. Harry Potter and the deathly hallows part 2 kom jo for ikke sååå lenge siden! Men nå er det altså første av de siste filmene av Twilight som står for døren. Og jeg må si jeg gleder meg. Forige film var ikke så imponerende, men jeg har likevel høye forhåpninger til denne! Bare se selv:

Ingen kommentarer

Danian. Gutteblogger

11.11.2011 kl.19:21

Å jeg gleder meg som en unge as

Life of Liv-Randi

11.11.2011 kl.19:34

danian: Me tooo:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits