Sjokoladeegg

Jeg tenkte jeg skulle dele en liten erfaring med dere.

For noen dager siden gikk jeg på butikken for å kjøpe noe dagligvarer til meg og min kjære. På veg til kassen går jeg forbi en palle med noen søte små greier. Nemmelig de høyt elskede lilla eggekartongene. We all know it! Bare at nå var de altså røde utenpå (bare papiret rundt liksom) og med juletema. MEN forskjellen er at nå er det mørk sjokolade inne i eggene også! Bummer tenkte jeg først, men endte da med å kjøpe de likevel.

Det er kanskje det teiteste jeg har gjort på lenge. Jeg spiste ett egg faktisk, men resten dumpet jeg. Ikke søren om jeg skal spise det der igjen! Fysj å fy. Hvem i huleste "changes a winning team"? Untatt Rekdal da, men han er da litt sær. Men til forskjell fra Rekdal har Freia nå bummet så det synger. Trist å si det, men det hadde faktisk vært bedre å bare tatt samme eggene og pakket de inn i det søte røde papiret og kallt det juleegg i steden for påskeegg. Heeeelt seriøst. Så nå vet du det.Så neste gang du er i butikken, kjøp heller denne:God aften!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits