1,5

Heisann igjen mine trofaste stakkars kjære lesere.

Dere leser mye det samme her, men i dag tenkte jeg at jeg skulle være så generøs at jeg skrev et innlegg til dere.

 

Derfor tenkte jeg å fortelle at desse rosene:Ser mer slik ut for tiden:Og at jeg ikke lenger har tid til å spille The Sims 3.

Hvilket minner meg på, jeg lovet vel dere en spillannmeldelse gjorde jeg ikke det? Sukk*.
I'm on it! Promise! *Snur meg og skrur på min egen PC der spillet er innstalert*

Siden sist har også min kjære gått seg på en smell, så han prøver ennå å gå bein i ryggen, stakar vennen min. That's life.

Men nå regner jeg med at du lurer på hvorfor i alle dager jeg har valgt "1.5" som overskrift til dette ytterst snodige innlegget? Jo det skal jeg fortelle deg. I går hadde jeg og min kjære 1.5årsdag. Altså, vi har vært sammen i 1.5år for den som ikke sjønnte det da. Happy happy. Meeen, hvorfor skriver jeg da dette innlegget i dag, og ikke i går? Jo det skal jeg fortelle vet du.

Vi glemte det. Både jeg og Frank Olav. Hehe. Jeg kom på det i dag tidlig, men ikke i går. Slik kan det også gå når man jobber, og kommer hjem som en annen pannekake. Det har jeg gjort den siste uka nemmelig. Kanskje de siste 2 ukene også om du vil. Paraceten og jeg har utviklet et serdeles godt forhold nemmelig. Ikke at den hjelper så veldig mye på hodepinen, men men.

Men nå skal dere slippe å lese mer om mitt tragisk normale liv. Les heller dette innlegget her >>LINK<<. Det skjer da hvertfal noe i Inger Kristine sitt liv!:) Kos dere! Jeg lo så jeg begynte å gråte :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits