The sims 3 Kjæledyr og Rosa roser

Sukk hjerte!<3

Hehe. Ja dette blir kanskje et litt son der "kliss og æsj" innlegg. Men herligheten, når man har kjæreste, og faktisk er forlovet, da fortjener man å kunne få skryte litt også innimellom.

Altså, som tittelen sier handler dette innlegget om "The sims 3 kjæledyr" og Rosa roser (Fairtrade for å understreke mine holdninger her). Bare se, jeg har beviser:
Hihi. Jo, siden jeg er litt overgira akkurat nå, så blir egentlig dette innlegget skikkelig dritt. Men poenget er: Jeg fikk desse flotte gavene fra min elskede i går! :) Så i går kveld spillte jeg litt the sims, og akkurat nå sitter jeg og ser på mine fantastiske og velduftende roser og venter på at han der mannen der skal bli klar til å ta en tur til Hareid.

Kom akkurat på at vi snakka om det å gi gaver uten grunn på det der møte jeg var på om "NYE HAREID" vet dere. Der var det en mann som hadde gitt roser til kona uten grunn, og hun hadde lurt på hva han hadde dårlig samvittighet for den gangen. Hehe. Jeg er altså ikke slik, jeg takker og bukker og springer og instalerer med det samme! Skal foresten komme med spillannmeldelse litt senere, eller i morgen eller noe. Men ikke akkurat nå, for nå tror jeg det snart er på tide å gå.

Prekas.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits