Hos Martin

Nå skal jeg fortelle dere litt om hvordan min dag har vært i dag. Ikke at jeg har gjort så mye spesielt, men jeg føler alikevel for å skryte litt over hva jeg har fått tid til i dag!

Dagen min begynte allerede klokken syv i nattens mørkre. Jeg sto opp, og kjørte på jobb. I forsøket havna jeg litt uti grøfta, men haaallo! Det gjør vi alle engan, og i dag snakker vi ikke mer om det! Som om vi noen gang kommer til å snakke om at jeg ikke kjører bra bil. For det gjør jeg! Jeg bare nesten sov i dag på veg til jobb... Sukk.

Men uansett, etter 5 timer på jobb eller noe slikt var jeg altså ferdi for dagen, og jeg reiste hjem til min kjære. Vi dro da til mine foreldre på middag, og var der til litt utpå kvelden. Etter det har jeg rydda litt her hjemme, og tenkte å fortsette med det i morgen, da jeg ikke har jobb da. Noe må da en fattig-på-ingen-måte-en-student ta seg til med. Er dere ikke enige? Så nå rett før jeg skriver dette så så jeg og min kjøre på "Hos Martin". Det er egentlig ikke så ille. Jeg er i utgangspungtet imot alt som prøver å være "Mot i Brøstet", men det her funka faktisk. Good one!

Men nå venter sengen på meg. Natta!Sweet Dreams myspace comments

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits