Hvordan legge til GIF fil til blogg ( med html koder )

Ok. Jeg har hatt litt problemer med å legge til .gif filer til bloggen min i det siste, men jeg har nå funnet løsningen på problemet. Derfor tenkte jeg, søt som jeg er, at jeg skulle dele min nyfunnede kunnskap med dere bloggentusiaster som kanskje ikke er verdensmestere på html koder, slik som meg (HOST!!) Koden jeg bruker er ganske enkel, grunnen til det er at jeg ikke laster opp fra min egen pc, og derfor ikke trenger å låne nettkapasitet eller slik, om man det skal vil jeg annbefale deg og søke videre, da du ikke kommer til å få svar på det i dette innlegget. Pardon!

Koden jeg bruker er som følger: 

<img src=""></a>

Helt idiot sier du? Vel, du må selvsagt legge inn linken til .gif filen mellom desse ""! (og en ting til, det er greit å gå under innlegget du skal skrive og trykke på "HTML av/på"! Om ikke funker det ikke)

Altså (denne er delt med mellomromm!):

< img src="http://images5.fanpop.com/image/photos/25000000/Dair-3-dan-and-blair-25099238-500-450.gif">< / a >

Da blir resultatet ganske nøyaktig slik:

Stikkord:

Ingen kommentarer

ikhaa

12.10.2011 kl.17:43

Hei! Ej broka egentli berre å laste opp gifen til ei imagehostingside som for eksempel tinypic.com. Deretter kopiera ej berre den øverste html'en som kjeme opp og lime den inn i HTML boksa i innlegget. Men slik du jer det fungera sikkert også :)

Lykke til med gifsane <3

Life of Liv-Randi

12.10.2011 kl.20:44

ikhaa: Thank yu!:D Hehe. Men klare du å plassere dei då da? Ej he lagt inn litt filma og son på den måten, men hekje fått til å flytte dei rundt i innlegget...

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits