Jentekveld!

Hei igjen bloggen!

For ta dager siden fikk jeg vite at Rak Marie var hjemme for helgen! Jeg ble jo bare totalt overlykkelig. Jeg har tross alt ikke sett henne siden i sommer, og nå kommer jeg trolig ikke til å se henne før til jul. Med andre ord ser man ikke hverandre så altfor mye når hun bor i Oslo, og jeg bor på Hjørungavåg. Men akkurat det sier vel seg selv?

Meen uansett, så jeg besøkte altså Rak Marie i går! Og hun har da nettopp vært i Chicago på tur med klassen sin. Kjenner jeg var litt misunnelig, for det er ingenting jeg heller vil enn å reise til USA! Ikke Chicago akkurat, men New York! Jeg har dødslyst til å reise dit til jula for å shoppe julegaver og bare kjenne skikkelig på julstemningen i New York! Anyway, ej fikk en liten reisegave fra ho. Intet mindre enn det her nydelig pandasmykket fra "Forever21":Jeg har en greie for Pandaer, og da Rak Marie hadde sett dette smykke hadde det tydeligvis skreket etter å bli kjøpt til meg;) Ntåw!

Jeg ble vertfal meget overlykkelig, og i tillegg til at det var fantastisk å se Rak Marie igjen hadde vi også endel å prate om tydeligvis. Hehe. Vi bladde gjennom litt gamle skoledagbøker og slikt. Litt kjedelig til tide, da man stort sett fikk notater som "Tannleg 15.00" fremfor "han gutten i paralellklassen er så lekker". Booring, men vi hadde det da veldig morro likevel;) Hehe.

Ingen kommentarer

kamerasilje

11.10.2011 kl.21:00

Ha en fin dag videre :))

Life of Liv-Randi

11.10.2011 kl.21:40

kamerasilje: Takk det samme:)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits