Honning + TV

De siste dagene har jeg vært hjemme og syk:/ Før det var jeg leder på leir på Kjeldsund. Det er alltid like koselig det.

Jeg sitter og prøver å finne ut hvordan man kommer i kontakt med fabrikker rundtom som produserer klær (noe må man da ta seg til når man er syk?) Ikke at jeg blit noe klokere, for jeg finner jo ingenting.

Det som har skjedd i dag er egentlig ufattelig lite. Jeg har bare slappa av med Gossip Girl, spist litt honning og bare prøvd å bli frisk. Helgivis passer forloveden min veldig godt på meg! :) Akkurat nå er han ute for å handle litt mat så jeg skal ha mat som er enkel å fikse når han er på jobb i morgen. Huff, det kommer til å bli max kjedelig det! Å tillbringe hele dagen med bare meg... Jaja. Jeg finner vel på noe lurt tenker jeg.

Ingen kommentarer

A.J.C

06.10.2011 kl.20:56

sorry for dette, men jeg skulle bare si at jeg avslutter konkurransen min snart. Der du kan vinne 1500 kr. på gavekort, håper du blir med ! :)

Life of Liv-Randi

07.10.2011 kl.01:52

♥♥ Caroline:

Hehe. Takk for påminnelsen du:) Men tror jeg står over for denne gang

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits