Life as Liv-Randi

I dag har det "bare" vært en helt ordinær dag i mitt liv. Jeg våkna umenneskelig tidlig (hall 7, ) av at min kjære sin vekkerklokke gikk av. Så lå jeg og slappet av i ca en time til før min vekkerklokke gikk av, og det var på tide å slenge seg i bilen på veg til Haddal.

Etter en venlig og utrolig givende dag i barnehagen bar det hjem til mine foreldre på middag. Det var kylling, med litt av kaken jeg lagde for noen dager siden (tradisjonell sjokoladekake, freia hjemmekonditori) til dessert. Turen brakte meg til bestefar sitt hus litt senere, for å gi litt kake til mamma og tante som jobba med å fikse litt der ute. Det kommer til å bli litt rart at noen andre skal bo der... Men ja.

Nå er jeg da kommet hjem (det begynner da å bli noen timer siden da) og slapper av med litt facebook, bloggen og leser litt mail og slikt. Det er i grunnen litt deilig:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits