Streetstyle

I dag fant jeg igjen ut at det var på tide med litt motemagasintid i min hverdag. Ikke det, det har jeg gjort flere ganger bare den uka her, men still. Mote må man faktisk bare ha.

Så siden jeg hadde Mag, var det bare "Streetstyle" som sto igjen i hylla med interessante blader (I know, lite utvalg, men still!) Så da kjøpte jeg altså "Streetstyle". Det var faktisk ganske bra, ikke var det dyrt heller. Litt tynnt bare, men ellers veldig ok. Det inspirerte meg til å ta turen innom bloggen min og fortelle dere hva som skjer i min hverdag for tiden!Så her kommer det.

De siste dagene har gått med til:
- Blitt "sagt opp" på jobben (altså behovet forsvant, for å understreke det!)
- Søkt jobber i Ulsteinvik, Haried og i Ålesund
- Baket en kake

I wish.... Haha! Nei det var en helt vanlig (meget mektig) sjokoladekake (tradisjonell sjokoladekake, på freias hjemmekonditori).

Og ellers har jeg jo lest litt regnskap, og har allerede havnet i bakleksa med mine innleveringer. Det er vel og merke om jeg skal ta eksamen til jul, noe som jeg tror kommer til å bli så og si umulig... Men såklart. Ambisjoner er bra!

Så, vel... I dag søkte jeg jobb på Cubus, men kommer nok ikke til å få svar på en stund. Og ellers så begynner min siste uke i Barnehagen nå mandag. Kommer til å bli litt snodig, men jeg skal jo være tillkallingsvikar der fortsatt da, så kan jo være jeg får meg en dag i ny og ne.

Ingen kommentarer

Fotograf Sofia Wählby

25.09.2011 kl.01:44

Hoppas du haft en underbar lördag! :)

Skriv en ny kommentar

Life of Liv-Randi

Life of Liv-Randi

21, Ulstein

Jeg er en ung kvinne som er født og oppvåkst på Eiksund. Det er nok tidenes minste plass, men den lille bygda har våkst på meg de to/tre årene jeg har vært borte fra den. Derfor er jeg, ikke overaskende, flyttet tilbake til min barndomsbygd, her jeg og min ektemann har tatt over min bestefars hus. Her bygger vi, og bor, uten katt og kaniner, men her er til gjengjeld en og annen løvetann. Vær ikke redd for å ta kontakt om hva det skulle være.

Kategorier

Arkiv

hits